Věk nehraje roli. Pár, který dělí sedmatřicet let, chce založit rodinu. Hledají náhradní matku

23. ledna 2022·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterestock)

Věkový rozdíl je v dnešní době nedůležitým faktorem pro to, aby byli dva lidé spokojení ve vztahu. A to i když je starší žena. Stejně jako je tomu v případě Cheryl McGregor, která se svým mladým přítelem plánuje založit rodinu. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Cheryl McGregor je jednašedesát let, její manžel Quran je mladší o jednatřicet let. Cheryl má už sedm sama děti z předchozího vztahu a jsou dokonce starší i než její muž.  Dokonce má i sedmnáct pravnoučat. To jí ale nebrání k tomu, aby ve svém věku chtěla další potomky. Nyní se čeká na odběr vajíček a na hledání náhradní matky.

Její manžel po potomkovi velmi touží a Cheryl mu chce tento sen splnit. Počít dítě se pokoušeli několik let, ale bohužel žena už je po přechodu, a tak se jim to nepodařilo. „Jsme připraveni mít miminko, preferujeme náhradní matku. Ale pokud by to z nějakého důvodu nešlo, určitě nevylučujeme ani adopci. Rádi bychom ale miminko, které pochází ze smíšené rodiny. Já jsem tmavé pleti a moje žena je běloška,“ svěřil se na TikToku Quran.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený I_AM_QURAN (@leolove_3)

Dokonce prý uvažovali o tom, že by se náhradní matkou stala jedna z dcer Cheryl. Před časem ale podstoupily hysterektomii a nemohou mít děti. Navíc ne všechny děti Cheryl s rozhodnutím své matky souhlasí. „Vím, že tady za pár let nemusím být. Pro někoho je mé rozhodnutí nezodpovědné, prý nemyslím na budoucnost dítěte. Ale já vím, že Quran je velmi dobrý člověk a byl by i skvělý otec. Kdyby se cokoliv stalo, o dítě by se postaral,“ svěřila se Daily Mail Cheryl.

Dvojice o svém vztahu pravidelně informuje fanoušky. „Máme mezi sebou neskutečnou chemii, sexuální život nám dokonale klape. Lidé tomu nemusí věřit, ale to nám je jedno. Nepotřebujeme nikoho přesvědčovat o tom, že je nám spolu po všech stránkách skvěle,“ svěřil se muž, který bude prý pravidelně informovat o situaci.


Koktejl - další články

Doporučujeme