Láska na celý život: Manželský pár v Británii oslavil 81. výročí od svatby, poblahopřála jim i královna

15. ledna 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Láska kvete v každém věku. Důkazem toho je manželský pár Ron a Joyce Bondovi, kteří nyní oslavili 81 let od svatby. Stále jsou zamilovaní a nedovedou si bez sebe představit ani minutu. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Ron a Joyce Bondovi oslavili 81. výročí svatby a stali se tak nejdelším manželským párem ve Velké Británii. Ron (102) a jeho manželka Joyce (100) žijí ve vesničce Milton Keynes a vzali se 4. ledna 1941 v Newportu.

Jejich přátelé se zpočátku obávali, zda jim jejich manželství vydrží. Manželé ale všechny překvapili a strávili spolu více než osm desetiletí. Mají spolu dvě děti, Eillen a Billa, a jsou praprarodiče. Tvrdí, že tajemství jejich dlouhotrvajícího milostného vztahu je o kompromisu a o tom, že když chceš brát, musíš i dávat. Své výročí oslavili čajem a dortem.

View this post on Instagram

A post shared by CNN Prima NEWS (@cnnprima)

Nikdy by nás nenapadlo, že dosáhneme takového výročí a víme, že máme velké štěstí,” svěřila se Joyce. “Je to skvělé, v našem vztahu nebyl nikdy žádný šéf. Naučili jsme se kompromisů,” dodává. Joyce bylo pouhých 19 let, když se na první pohled zamilovala do Rona. I on se do své budoucí manželky zamiloval na první pohled.

Poté, co sloužil ve druhé světové válce, pracoval v místní galerii. “Někdy je život těžký, ale společně to zvládneme. Navzájem se o sebe staráme,” svěřil se. Od britské královny Alžběty II. dostali k loňskému osmdesátiletému výročí dopis. “Je krásné dozvědět se o vašem úžasném výročí. Doufám, že si ho pořádně užijete,” stálo v něm.

Moji rodiče jsou neskutečně inspirativní pár, nejen pro mě a mého bratra, ale i pro jejich vnoučata, pravnoučata a prapravnoučata. V den jejich svatby si všichni mysleli, že spolu moc dlouho nevydrží. A teď se podívejte, kde jsou. Stačí s nimi strávit pár chvil, abyste věděli, jak moc se milují a starají se o sebe. A to i po 81 letech manželství,” řekla jejich dcera Eillen.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme