Vnučka darovala dědečkovi malé kotě. Dojemné záběry obletěly celý svět

11. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Že i ve sto letech může člověk navazovat nová přátelství není pochyb. Své o tom ví španělský důchodce Manuel. Vnučka mu přichystala překvapení v podobě malého kocourka Blooma, kterého adoptovali. Díky toho, vzniklo přátelství plné lásky. Informoval o tom server The Dodo.

“Můj dědeček o tom nic nevěděl,” řekla vnučka Suarez pro The Dodo. Jakmile Manuel koťátko spatřil, bylo jasné, že bude jeho spřízněnou duší. Když kocourka viděl poprvé vstoupit do domu, jeho oči se rozzářily emocemi. Vždy byl velkým milovníkem zvířat,” dodala.

Malý Bloom je mu od té doby neustále v patách. Kocour je hodně všímavý. Tráví celý den hraním a dokonce si společně dávají šlofíka,” uvedla Suarez pro server. Když potom viděla kotě s dědečkem, byla šťastná a věděla, že adopce Blooma byla správnou volbou. Později také zveřejnila video, na kterém je Manuel s kotětem. To se okamžitě stalo virálním.

@mariasuarxz

100 años VS 4 mesesitos 🥰// ig: @mariasuarxz #greenscreenvideo#parati#foryou#fypシ#hazmeviral

♬ original sound – 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐞𝐧👱🏻‍♀️ – charen✰彡

Bylo to neuvěřitelné, veškerá láska a náklonnost, které video dostalo,” dodala. “Nečekal jsem, že se to bude šířit tak rychle,” řekla Suarez.

Koktejl - další články

Doporučujeme