Žena se rozhodla pomstít expříteli netradičním způsobem. Následně skončila v poutech

13. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Asi všichni známe slovní spojení "Pomsta bude sladká". Tohoto hesla se držela Lou z města Šao-sing z čínské provincie Če-ťiang. Půjčila si auto od svého expřítele a během dvou dnů porušila pravidla silničního provozu hned padesátkrát. Podle zahraničních médií se tak chtěla muži pomstít za to, že ji opustil kvůli jiné ženě.

Žena si přes mobilní aplikaci nepronajala auto od svého bývalého přítele jen tak. Aby zakryla stopy, Audi si objednala přes další dvě osoby. Jakmile vozidlo měla, společně se svým kamarádem Ču se rozhodli to expříteli pořádně spočítat.

Společně projížděli semafory na červenou tak dlouho, dokud je policie nezastavila. Během dvou dní se Lou podle serveru Independent podařilo padesátkrát porušit pravidla silničního provozu, přičemž 49krát projela semafor na červenou a jednou se provinila překročením povolené rychlosti.

Žena chtěla na auto vlastněné expřítelem nasbírat co nejvíce pokut, a pomstít se mu tak za to, že ji opustil kvůli jiné. Plán se Lou ale vymstil a skončila v rukou policie. Zatím není známo, jaký trest si bude muset za svůj netradiční čin odpykat.

Koktejl - další články

Doporučujeme