Žena se rozhodla udělat svého manžela šťastným neobvyklým způsobem. Shání mu milenky

5. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Tak tohle tady ještě nebylo. Jedna thajská manželka se nejspíš rozhodla, že svému muži dopřeje a shání pro něj tři milenky. Požaduje, aby byly vzdělané, reprezentativní a ochotné uspokojovat jejího 45letého miláčka. Podle jejích slov na to ona nestačí. Informoval o tom server Brazil Postsen.

Pattheema Chamnan z Bangkoku trpí depresemi a myslí si, že svému muži nestačí. Proto se rozhodla mu podat inzerát, kde pro něj hledá tři milenky, které musí být bezdětné, svobodné a minimálně mají ukončené středoškolské vzdělání. Ženám pak za to, že budou uspokojovat jejího muže nabízí plat ve výši deseti tisíc korun, ubytování a stravu.

Manželka totiž trpí dlouhodobě psychickými problémy a má pocit, že není pro manžela dost dobrá. Tvrdě pracuje a já chci, aby byl šťastný. Je důležité, aby mého manžela dokázaly uspokojit fyzicky, ale také aby byly vzdělané a mohly mu být skutečně dobrou společností,” uvedla pro server Pattheema a dodala, že ona sama s ním nespí.

Pattagorn, manžel, byl z inzerátu překvapený. Podle jeho slov nikdy žádnou milenku neměl, ale slíbil, že o dotyčné ženy bude dobře postarané a budou součástí jejich rodiny. Sám jsem byl vždycky věrný, ale když už mi to žena nabízí, tak to neodmítnu.”

Koktejl - další články

Doporučujeme