Lékaři nedávali muži na vozíčku šanci, že založí rodinu! Díky lásce k terapeutce se stal zázrak

17. února 2017·Články·Redakce

Jednoduché poselství, které na svém instagramovém účtu vyslal mladý pár do světa, zní: Pořád to funguje! Zdánlivě nelogická zpráva má jasné vysvětlení. Todd Krieg je po nehodě, která se mu stala při motokrosových závodech, od pasu dolů ochrnutý. Lékaři mu předpověděli, že není schopen mít děti.  Láska k terapeutce Amandě byla ale natolik silná, že jejich společná touha po dítěti předpovědi lékařů přemohla, a přesto, že je Todd paraplegik, porodí Amanda v porodí syna!

Pár je z nečekané události velmi unešený, pokládá ji za zázrak a rozhodl se pro nafocení uměleckých těhotenských fotek. O ně se pak na svém instagramovém účtu podělila fotografka Kayla Duffin Photography.

Láska Todda a Amandy je důkazem, že opravdový cit překoná snad všechny překážky. I ty, které se na první pohled jeví jako nezdolatelné.

Podobný osud měl bohatý aristokrat Philippe ve filmu režiséra Erica Toledano Nedotknutelní, který byl natočený podle skutečné události. I tento hlavní hrdina měl ve filmu – a tedy životě – štěstí a založil rodinu.

Články - další články

Doporučujeme