Lucie Bílá pod palbou kritiky kvůli koronaviru. Fanoušci s jejím výrokem nesouhlasí

19. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Lucie Bílá. Foto: Instagram luciebila.

Zpěvačka Lucie Bílá (54) se vyslovila, že koronavirus je jen "blbá chřipka". Výrok následně na sociálních sítích zpěvačky spustil bouřlivé diskuze. Fanoušci jsou sice rádi, že zpěvačka už je zdravá. Vysvětlují jí, že by toto onemocnění neměla zlehčovat, protože někteří lidé mohou mít mnohem horší průběh.

Lucie Bílá sdílela na své sociální síti video, kde zdraví fanoušky a sděluje jim, že už má nemoc úspěšně za sebou. “My jsme se dlouho neslyšeli a neviděli a tak mě napadlo, že vám řeknu pár věcí, abyste na mě nezapomněli,” říká na videu Lucie. Bohužel většinu veřejnosti naštvala, jelikož ve videu koronavirus nazvala “blbou chřipkou”. “Ten syčák (covid) okolo mě jen neprošel, ale pěkně mě čapnul, ale aspoň vám můžu říct svoji zkušenost, že to je jen blbá chřipka, která se dá přežít a že je potřeba si jen na to zvyknout a být na sebe opatrný,” uvedla zpěvačka.

View this post on Instagram

Lucie Bílá vs. Coronáč 1:0 ?

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Fanoušky na plné čáře zklamala. “Vážená paní, můj kamarád tuhle vaši “blbou chřipku” málem nepřežil. Sportovec, nekuřák, nikdy žádná vážná nemoc. Dejte si facku, dík,” napsal pod příspěvek Frederik. ” Líbilo se mi, jak jste se angažovala v rouškách a snažila jste se podporovat ostatní. Po tomto videu jsem rozčarovaná a zklamná. Přežít jakoukoli, byť banální nemoc není samozřejmost a to si mnoho lidí, včetně vás neuvědomuje, a to mě mrzí,” vyjádřila se Jana.

Někteří fanoušci zase chápali, že Lucie nechce ostatní nějak výrazně strašit, ale i tak nesouhlasí. “Lucko, ono ale hodně lidí ten težší průběh mít může, bohužel ta čísla stoupají, chápu, že nechcete strašit, jenže ono to bohužel vede k tomu, že lidé pak mají představu, že o nic fakt nejde, vždyť i Lucka nám to potvrdila. Bohužel jde ale o zlehčování, které akorát pak vede k dalšímu nárůstu a nejde o čísla nakažených, ale teď půjde hlavně o počty vážných průběhů a hospitalizací,” napsala Andrea.

Zpěvačka se hájí a tvrdí, že nic nezlehčuje. “V žádném případě bych nechtěla nic zlehčovat, ale ani nikoho strašit, lidé jsou vyděšeni dost. Má zkušenost s covidem je taková, že jsem měla příznaky obyčejné chřipky. Moc bych přála každému stejný průběh,” vysvětlila Bílá.

Celebrity - další články

Doporučujeme