Meghan prozradila termín porodu a také jméno pro dítě, které by se jí líbilo

17. ledna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Královský rodina v říjnu minulého roku na twitteru prozradila, že vévoda Harry a jeho choť Meghan očekávají příchod potomka letos na jaře. Bookmakeři vypisují kurzy nejen na to, jestli to bude kluk, nebo holka, ale také na jméno. Nyní se však vévodkyně možná přeřekla a prozradila, o jakém jméně se svým mužem uvažují.

Doposud nebylo známo, kdy přesně by se měl královský potomek narodil, ale Meghan na návštěvě Birkenheadu, kde byla společně se svým manželem, v rozhovoru s jednou paní v davu řekla, že je už v šestém měsíci. Další ženě zase  prozradila, že má termín porodu okolo dubna, což odpovídá předchozímu tvrzení.

Zatím to tedy vypadá, že se Meghan a Harry dočkají potomka na přelomu dubna a května. Stále však neví, jestli budou mít chlapečka, nebo holčičku. Během návštěvy Birkenheadu se však vévodkyně dala do řeči i se sedmiletou holčičkou Meghan Redford.

Dívenka deníku The Sun prozradila, že dala vévodkyni tip, jak by se mohlo dítě jmenovat, pokud by to byla holčička. “Zeptala jsem se jí, jestli by své dítě pojmenovala Amy, pokud by to byla holčička. Ona řekla, že je to velmi pěkné jméno, že se jí líbí a že o tom budou uvažovat,” uvedla malá Meghan.

Momentální odhady bookmakerů jsou takové, že se holčička bude jmenovat Diana nebo Elizabeth. Na chlapečka připadá zase Albert nebo Arthur.

Celebrity - další články

Doporučujeme