Muž v kostýmu velikonočního zajíce bránil ženu před agresorem. Maskovaný hrdina zmátl i policistu

23. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube.com)

V americké Floridě se muž převlečený za velikonočního zajíce stal svědkem útoku na ženu, proto neváhal a za každou cenu se snažil napadené ženě pomoci. Kostýmovaný hrdina se o útočníka postaral po svém do doby, než je odtrhl policista.

Incident se odehrál na Boží hod velikonoční v americkém státě Florida. Svědkyně uvedla, že viděla muže, jenž plivl na ženu. Poté se už strhla rvačka. Informoval o tom britský list The Sun.

Antonie McDonald, který byl převlečený za velikonočního zajíce byl poblíž a snažil se je od sebe odtrhnout. “Dostal jsem se tam a snažil jsem se rvačku ukončit. Posléze muž začal ženu mlátit, když na ní ležel, a proto jsem musel najít jiný způsob, jak rvačku ukončit, což nakonec fungovalo,” popsal ze svého úhlu pohledu incident maskovaný hrdina.

Rvačku se nakonec podařilo ukončit policistovi, který byl poblíž. McDonald podotkl, že byl strážník ze začátku zmatený. “Pokud tě zase chytím, jak se rveš v kostýmu, tak tě zatknu, ty zatracený zajíčku,” řekl strážník novému hrdinovi.

Články - další články

Doporučujeme