Synové si vystřelili ze svého otce na jeho narozeniny! Musel odpovídat na tisíce zpráv

23. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: www.facebook.com/1057ezrock

Bratři z amerického města Atlantic City v New Jersey si udělali legraci ze svého otce přesně v den jeho narozenin. Pronajali si totiž billboard u rušné silnice, kde zveřejnili otcovo telefonní číslo, aby mu ostatní mohli popřát k narozeninám, pokud o to budou mít zájem. Informoval o tom deník New York Post.

Dvaašedesátiletý Chris Ferry dostal od svých synů opravdu pěkný dárek. Ferry se svěřil rádiu KYW News Radio, že mu během dne přišlo zhruba 10 tisíc hovorů a zpráv od cizích lidí, kteří mu gratulovali k narozeninám. “Drželi mě u telefonu, chtěli se mnou mluvit o jejich nejlepších narozeninách, jaké měli,” uvedl oslavenec pro rozhlasovou stanici s tím, že během dne prakticky nebylo možné použít telefon pro vlastní účely.

Na billboardu stálo: Svému tátovi přeji všechno nejlepší. S láskou, tvoji synové. Společně s přáním byla zveřejněna i fotografie jejich otce společně s jeho telefonním číslem.

Netradiční vtip od jeho synů se mu však líbil. “Bylo to vtipné a dobré. Pomyslel jsem si, že budu mít asi hodně telefonátů,” svěřil se Ferry.

Jeho syn Christopher Ferry mladší uvedl, že to udělali proto, aby si na jeho narozeniny vzpomněl. Zároveň však dodal, že si ze svého otce dělá legraci už od dětství. “Velmi se tomu smál. Opravdu se pokoušel odpovědět na každou zprávu, dokonce i na telefonát,” potvrdil otcův zápal pro věc jeho syn.

Články - další články

Doporučujeme