Nejbizarnější věc z života Michaela Jacksona jde do dražby

27. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Foto: Shutterstock.com

Krví potřísněná kapačka, kterou zpěvák Michael Jackson používal v posledních dnech svého života jde do dražby. Spolu s dalšími předměty ji dala do prodeje sestřenice Marsha Stewart. Podle médií je to pokus, jak zkusit vydělat poslední kousek peněz na mrtvé zpěvácké hvězdě. Informoval o tom deník Mirror.

Odborníci, kteří se na aukce specializují doufají, že za kapačku, kterou Jackson používal, získají alespoň 2 500 dolarů, což je v přepočtu přes 58 tisíc korun. Vak byl používán v červnu 2009 doktorem Conradem Murrayem. Kapačka obsahovala mléčný roztok, který dodával na smrtelné posteli zpěvákovi živiny. Marsha tvrdí, že na něm zůstala Michaelova DNA, protože v kanyle jsou stopy zaschlé krve.

Do prodeje tento bizarní kousek nabídla Michaelova sestřenice Marsha Stewart. Přiznala, že kapačku si vzala spolu s taškou, ve které bylo pár osobních věcí z Michaelovi ložnice, kterou navštívila pár dnů po smrti krále popu. “Byla to ta poslední, kterou měl v paži, když zemřel,” tvrdí deníku Mirror Stewart. Je ale známo, že policie několik hodin po zpěvákově smrti odebrala všechno lékařské vybavení.

Jackson zemřel v červnu 2009, ve věku 50 let, na selhání srdce. Po tom co byl předávkován silným sedativem propofolem, které od května 2009 podával zpěvákův osobní lékař,  Conrad Murray, na jeho chronickou nespavost. Zpěvák získal za svou kariéru 13 ocenění cen Grammy.

Celebrity - další články

Doporučujeme