Netradiční inzerát v pražském metru baví cestující. Muž skrze něj hledá slečnu na celý život

15. ledna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Foto: Lukáš Vaněk

V pražském metru se objevil inzerát, ve kterém muž hledá ideální partnerku. Trdí o sobě, že se o vyvolenou materiálně postará a bude o ni pečovat.

Hledám mladou hodnou slečnu, která touží založit rodinu. Jsem inteligentní, úspěšný, mladý muž, který hledá lásku svého života. Dokážu tě materiálně zabezpečit, budu tě milovat a budu ti věrný. Navíc je se mnou legrace 🙂 Měla bys být mladší 28 let. Napiš, ať naše společné štěstí dlouho nečeká,” stojí v inzerátu, který si mohou cestující v pražské hromadné dopravě přečíst ve třech soupravách metra.

Pro server Aktuálně.cz se muž prostřednictvím mailové komunikace rozepsal o tom, že není v jeho povaze jen sedět a nic nedělat. Proto se rozhodl jít štěstí naproti. Na inzerát mu dle jeho slov odpovídají i ženy, které chtějí pouze zjistit, o co vlastně jde. “Píší mi i ženy čistě ze zvědavosti, jestli to je nějaká kampaň a tak podobně. Vtipálci se najdou také, ale je jich zatím minimum,” uvedl muž, jenž nechtěl prozradit svou identitu pro server.

Podoba inzerátu zaskočila i samotnou reklamní agenturu, která se s takovým obsahem ještě nesetkala. “Nevzpomínám si, že bychom tu někdy měli něco podobného,” uvedl pro server zástupce firmy AiPT, která má na starost inzerci v pražské hromadné dopravě, Miloslav Šanovec. Jeden vylepený inzerát podobného ražení prý zájemce dle internetových stránek společnosti vyjde na cca 1000 korun. Neznámý muž tak musí doufat, že svou spřízněnou duši přes inzerát najde. V blízké době se prý ale chystá vylepit stejný inzerát i v tramvajích.

Foto: Lukáš Vaněk

Články - další články

Doporučujeme