Noční můra každého pejskaře: Dvojici ukradl pejska venčitel!

21. června 2019·Články·Karolína Stránská

Když se dvojice rozhodla, že využije aplikace na venčení, aby dopřála svému milovanému pejsku péči, kterou si zaslouží, ještě netušila, že se tato zkušenost změní v noční můru.

Dvojice začala používat aplikaci Wag před několika měsíci několikrát do týdne. Chtěli se ujistit, že jejich Benny bude míst dost procházek i během dne, kdy jsou oba majitelé pryč. Aplikace funguje na bázi předávání kódu, který obdrží jen ten daný uživatel, který má psa toho dne venčit.

Ve čtvrtek si tak dvojice jako vždy zajednala procházku pro Bennyho. Přišla jim zpráva, že jistý Christian si pro pejska přijde. Poté dostali další zprávu, že byl pejskovi přidělen jiný venčitel. Ten ale pejska doma nenašel. “Nejdřív jsme si mysleli, že se Benny někde schovává. Ale viděli jsme, že je pryč.”

Zmizení pejska ohlásili na policii a naštěstí se jim díky záznamům z kamer podařilo viníka dopadnout a pejsek je zpátky se svými páníčky. Ačkoliv se jednalo o šťastný konec, dvojice ví, že to mohlo dopadnout mnohem hůř. Po vedení aplikace Wag tak požadují vysvětlení, jak k něčemu takovému mohlo dojít a jak se tomu hodlají vyvarovat.

Články - další články

Doporučujeme