Oživlá hračka. Češka Gabriela (17) chce být kopií panenky Barbie. GALERIE

3. března 2017·Články·Redakce

Instagram/ Lolotabella

Polonahé fotky panenky Barbie na sociálních sítích? V našem dětství to možné nebylo. Dnes? Podívejte se sami, jak najednou růžová panenka ožila. A není ještě ani plnoletá!

První česká Barbie se jmenuje Gabriela Jiráčková a prezentuje se jako zpěvačka, modelka a herečka. Na první pohled vás upoutá vyumělkovaná image panenky Barbie, se kterou si kdysi hrály malé holčičky s touhou mít stejné šaty, růžové lodičky a dlouhou blonďatou hřívu. Gabriela je vlastně živou panenkou – rozhodně však ne pro děti.

A taková to byla ještě nedávno roztomilá holčička

Do povědomí diváků se mohla dostat jako jedna z mnoha hereček nekonečného seriálu Ulice, kde se setkala se svým idolem, kterým je herec Jan Čenský. Účinkovala také v pár videoklipech a nyní je ve fázi nahrávání svého prvního alba. Aby svou vizáž známé hračky Garbriela ještě více podpořila, nebrání se v budoucnu ani plastickým operacím. Je jasné, že známá růžová celebrita Dominika Myslivcová má tímto jasnou konkurentku.

With my childhood love actor Jan Čenský ??✌?psst ? #film #filmfestival #zlin #zlinfilmfest #celebration #actor #JanČenský #czechatars #DanaMorávková #Lolotabella #maxxmilian #sexy #bimbobarbie #pink #barbie #longhair #longeyelashes #pinktop #boobs #sexyman #sexywoman #style #biglips #fest #stars #model #singer #czechgirl #czechman

Příspěvek sdílený ❤LOLO TA BELLA❤ (@lolotabella),

Takhle se Gabriela pokoušela moderovat pořad Světem módy

 

Články - další články

Doporučujeme