Samantha ze Sexu ve městě: Nemám děti ani manžela, ničeho nelituji, říká herečka

19. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Herečka Kim Cattrallová

V populárním seriálu Sex ve městě hrála atraktivní vyzývavou dračici, před kterou si nemohl být jistý žádný muž. V soukromí ale nežije v žádném trvalém partnerském vztahu a nedočkala se ani žádného potomka.

“Nemám děti a nejsem vdaná, což jsou určitě cíle, které jsem kdysi měla a vyžadovala je i společnost. I proto mi někteří lidé říkají: Musíš být tak osamělá. Ale já jsem spokojená s tím, jak jsem se rozhodla,” řekla pro magazín “Woman” dnes 60letá herečka. Rodačka z anglického Liverpoolu, která vyrůstala v Kanadě, byla celkem třikrát vdaná a randila s mnoha slavnými muži včetně bývalého kanadského premiéra.

“Nikdy jsem svých rozhodnutí nelitovala, nedělala jsem je jen tak z rozmaru. Opravdu jsem o nich dost přemýšlela a nakonec si myslím, že jsem se rozhodla správně.  Uvědomila jsem si například, že nechci mít děti jen proto, aby byli lidé kolem mne spokojeni. Ale to, že nemáte děti, neznamená, že nemáte i mateřské instinkty,” tvrdí Cattrallová. “Je kolem mne mnoho mladých lidí, kterým se snažím pomoci. Oni si z toho něco vezmou a na oplátku to dává i něco mně.”

A současnou mladou generaci obdivuje. “Miluji je. Především mladé ženy mají hodně odvahy, když zvládnou pracovat na své kariéře a při tom najít i partnera, s kterým chtějí mít děti. V tomto ohledu se mi ulevilo, že já už tahle rozhodnutí mám za sebou a mohu si v poklidu žít život, který jsem si sama zvolila,” dodala populární herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme