Trápí vás kašel? Máme pro vás jedinečný TIP, jak se ho zbavit

4. listopadu 2017·Články·Redakce

shutterstock

Podzim je plný kašle a kýchání. Ještě ve vašem okolí dnes nikdo nekašlal? To přijde. Tohle období se nedá obejít, snad jen jedinci se silnou imunitou dokážou odolávat déle. Co dělat, když se protivné kašlání chytne i nás? Pomůže vám exotické ovoce, které většina z nás miluje nejen k snídani, je plný hořčíku a skvěle se po něm usíná. Banán je zkrátka všelék.

Prudké změny podzimních teplot dělají s naším tělem divy a je těžké neprochladnout. Zapomeňte na léky, tahle babská rada funguje skvěle. Zabráníte kašli, prochladnutí i chřipce. A to jen díky třem ingrediencím, kterými jsou banány, med a vroucí voda.

Postup

Banány si připravte dva, pak budete potřebovat dvě lžíce medu a necelého půl litru vroucí vody. Exotické ovoce nastrouhejte na hrubo, dejte je do sklenice a zalejte vroucí vodou. Po několika minutách přidejte med a máte hotovo. Ano, takhle jednoduché to opravdu je. A navíc účinné. Směs pijte až třikrát denně půl hodiny před nebo po jídle. Pro děti do jednoho roku není tento přírodní  lék vhodný, jinak ho ale může zkusit každý, kdo samozřejmě netrpí alergií na jednu z jeho složek.  Přesvědčte se, že to funguje!

Články - další články

Doporučujeme