VIDEO: 19letá instagramová hvězda hodila na rušnou ulici židli ze 45. patra! Čeká ji soud

15. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube), Facebook

Devatenáctiletá kanadská influencerka a instagramová hvězda Marcella Zoia čelí obvinění za těžko pochopitelný čin, kterého se dopustila. Z výškové budovy v Torontu hodila přes balkon na rušnou ulici židli. O případu informoval kanadský server CBC.

Nebezpečný čin se stal v kanadském Torontu. Marcella Zoia si spolu se svými přáteli pronajala byt ve 45. patře výškové budovy přes Airbnb.

Devatenáctiletá Marcella Zoia posléze video, ve kterém vyhodila z obrovské výšky přes balkon na ulici mezi automobily židli, zveřejnila na svém instagramu. Na sociální síti se však i přes velký počet fanoušků nesetkala s pochopením. O pachatelku se začala zajímat i tamní policie, které video rovněž neuniklo. Její identitu zjistili i za pomoci jejích fanoušků.

Jakmile dívku policie identifikovala, okamžitě ji vyzvala, ať se sama dostaví na policejní stanici. Marcella Zoia to nakonec udělala. Policie ji umístila do vazby a sdělila obvinění. Instagramová hvězda má velké štěstí, že padající židle netrefila žádné auto ani člověka. Přesto je obviněná z výtržnictví ohrožující život.

Zoia byla nakonec propuštěná na kauci, ale do soudního líčení musí bydlet u své matky.

Články - další články

Doporučujeme