VIDEO: Cyklistka nerespektovala výstražná světla. Vjela přímo do díry

20. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Nerespektovat výstražná znamení se někdy krutě vyplácí. Někteří na to, zejména na železničním přechodu, doplácí vlastním životem. Ne jinak se zachovala americká cyklistka, která nezatavila před zvedajícím se mostem a s kolem zajela přímo do mezery, která vznikla kvůli zvednuté části mostu.

37letá cyklistka se projížděla 4. července po městě Menasha v americkém státě Wisconsin. Ačkoli před ní spadly závory a svítila červená signalizace značící zvedání ramen mostu přes řeku, žena výstrahy nedbala a pokračovala dále.

Až těsně před zvedající se částí mostu jí došlo, nejspíš udělala chybu. Jenže na to už bylo pozdě a žena s kolem zmizela v díře. Během chvíle jí šli na pomoc kolemjdoucí, kteří ji z díry vytáhli ven. “Byl jsem trochu znepokojen, když jsem viděl, jak lidé skáčou dolů, kde je všechna mechanika mostu. Ten se sice pohybuje pomalu, ale je tam spousta těžkých kovových částí, které se hýbou,” sdělil pro zpravodajský server WBAY Brett Halderson, jenž je v tamním městě zástupcem ředitele policie.

Žena nakonec utrpěla pouze lehká zranění. Od policie však také dostala pokutu za ignorování výstražných dopravních znamení.

Články - další články

Doporučujeme