VIDEO: Krokodýl na Slovensku? Policie varuje před neznámým tvorem v řece

23. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky (Facebook)

Ve městě Hlohovec na západě Slovenska si místní občanka všimla v řece čehosi zvláštního. Podle pořízeného záznamu to vypadá, že řekou Váh proplouvá krokodýl. Na případ upozornila i slovenská policie.

Jakmile žena záhadného tvora plujícího v řece natočila, šla se záznamem na místní policejní oddělení. Hlídka se jela okamžitě na místo podívat, ale nic nenašla. Každopádně se ale rozhodla varovat veřejnost, když pořízený záznam zveřejnila na svých facebookových stránkách.

“Na policii se obrátila paní, ke které se dostalo video, na němž je ve Váhu u Hlohovce neidentifikovatelné zvíře připomínající krokodýla,” napsala policie na facebooku. “Těžko říct, co na videu je, buďte pro jistotu obezřetní. Událost byla policii oficiálně nahlášená jako “krokodýl ve Váhu” – proto neberte tuto informaci jako spekulaci policie, ale jako událost, která byla takto oficiálně přijata,” vydala policie varování.

V diskuzi na sociální síti byl zmíněn i dva roky starý případ, který se stal v malé slovenské obci Opatovce. Poblíž jezera byla totiž nalezena zdechlina krokodýla. Nikdo tehdy nevěděl, odkud se krokodýl vzal.

Články - další články

Doporučujeme