VIDEO: Seriál Fresh Prince jsme jako děti milovali. Jak se změnili jeho hrdinové?

29. března 2017·Celebrity·Redakce

Pamatujete si na chudého Willa ze sitcomu Fresh Prince, který se nastěhuje k bohatému strýčkovi a jeho rodině a žije najednou v jedné z nejdražších čtvrtí Los Angeles? Zdánlivě snobská rodina se pro mladého průšviháře, kterého hrál Will Smith, brzy stane milovaným domovem, který z něj z části udělá lepšího člověka a z části dokonce on sám ovlivní chod zaběhnuté domácnosti. Jak se mají dnes?

Komediální seriál Fresh Prince se vysílal 6 let – od 10. září 1990 do 20. května 1996 –  a těšil se u diváků velké oblibě! Byl dokonce nominovaný na Cenu Emmy, tedy každoročně udělované americké televizní ocenění. Zvlášť typický Carltonův tanec si všichni zamilovali! Pamatujete si ho?

 

Právě postavu amatérského tanečníka Carltona Bankse hrál Alfonso Ribeiro. Jak se tenhle sympatický muž během let změnil? Nedávno se všichni účastníci natáčení společně setkali a samozřejmě si taková událost vyžádala fotku! Na snímku bohužel chybí James Avery, tedy hlava seriálové rodiny jménem Phil, který zemřel krátce po operaci srdce v roce 2013 ve věku 68 let. Podívejte se v galerii, o jaké snímky se Alfonso Ribeiro ještě podělil se svými fanoušky!

Celebrity - další články

Doporučujeme