Během zpožděného letu letuška bavila cestující zpěvem. Mnozí to považují za nevhodné

7. května 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu o netradiční let se postarala letuška Southwest Airlines. Letadlo mělo čtyři hodiny zpoždění, a tak se Charise Miles rozhodla, že cestující zabaví svým zpěvem. Jedna z přihlížejících její vystoupení natočila a následně sdílela na internetu. Hodně lidí ji chválilo, ale některým přišlo, že by jim to v takové situaci spíše drásalo nervy. Informoval o tom server Newsweek.

Video bylo zveřejněno na TikToku a doteď ho zhlédlo skoro 800 tisíc sledujících. Na něm jde vidět mladou ženu s mužem, kteří sedí vedle sebe a smějí se letušce Charise Miles, která zpívá dětskou píseň If You’re Happy and You Know It. Tohle nevymyslíš. Toto je náš let potom, co byl zpožděn o 4 hodiny,” napsala k videu autorka. Mnoho cestující se k letušce dokonce přidalo a na výzvu tleskalo. Následně podle Newsweeku předvedla ještě populární píseň You Are My Sunshine od Johnnyho Cashe.

@shawty.got.lowe

it’s a BOOKED flight too #UnsealTheMeal#southwestairlines#springbreak#icantmakethisup

♬ original sound – SUMMER LOWE

Sama pak serveru sdělila, že jako letuška pracuje už 23 let a tímto se snaží cestujícím zpříjemnit někdy náročný let. Také to není poprvé, co se Charise objevila někde na internetu. V roce 2017 obletělo síť video, kde zpívá song I’ll Be Home For Christmas.

Bohužel podle reakcí pod videem, se nesetkala u všech s pochopením. Někteří uživatelé si myslí, že je to přes čáru a ne každý během takového zpoždění má náladu na zpěv. Toto by byla poslední kapka, napsal jeden z uživatelů TikToku. Na to ale Charise reagovala Newsweeku tak, že si z toho nic nedělá a žádný negativní komentář ji v šíření radosti neodradí.

Zábava - další články

Doporučujeme