Bizarní trend mezi pejskaři: Varlata svým mazlíčkům zdobí třpytkami!

3. února 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Někteří pejskaři dovedou skutečně překvapit. Své mazlíčky neváhají navléknout do nejroztodivnějších oblečků, obarvit jim srst a vystříhat ji do nejrůznějších tvarů. Ze psa může být ve chvilce drak, tygr nebo princezna. Teď se však po internetu šíří úplně nový trend, který možná překvapí i vás. 

Úplně poprvé se s nápadem podělil profesionální psí kadeřník za stránce Groomery Foolery na Facebooku. “Během své kariéry jsem viděl už spoustu věcí. Jen máloco mne překvapilo. Přesto se teď dívám na třpytivé psí kulky. Poznámka: Je to z kukuřičného sirupu a jedlých třpytek, jsou to sladké kulky,” objevilo se na síti s fotografií modře zdobených psích varlat.

Reakce na sebe pochopitelně nenechaly dlouho čekat. Vedle rozlícené kritiky se objevily i pobavené komentáře, nebo dokonce slova lidí, kteří by to chtěli vyzkoušet. Ve vláknu pod příspěvkem sdíleli snímky svých pohodlně roztažených psích kamarádů odhalujících své intimní partie. “Myslím, že tohle potřebuji,” napsal jeden z nich. A jaký je váš názor?

Zábava - další články

Doporučujeme