Co vám na recepci neřeknou. 5 věcí, kterých byste se v hotelovém pokoji neměli dotýkat, jde o zdraví

11. prosince 2016·Zábava·Redakce

Hotelové pokojské sice uklízejí v pokojích každý den, ovšem ne všechny a všude jsou tak důsledné. Podle studie Hotel Hygiene Exposed, kterou zveřejnil Huffington Post, jsou na tom hotelové pokoje s čistotu hůře, než letadla nebo školní třída. Kde se to bakteriemi hemží nejvíc?

#1 Nejšpinavější věcí z hotelového pokoje je ovladač od televize. Pokojské nemají čas vzít dezinfekci a čistit tlačítko po tlačítku.

#2 Telefony jsou druhým nejznečištěnějším příslušenstvím hotelových pokojů. Jsou ošmatané a poprskané od ubytovaných hostů.

#3 Koupelnové desky jsou podle studie, kterou uveřejnil Huffington Post také pořádně zaneřáděné bakteriemi, i když tady byste je nejspíš nečekali.

#4 Peřiny jsou sice krásně povlečené do čistého, jenže pod povlečením je látka, pod níž spaly stovky, možná i tisíce lidí. Není proto překvapující, když si někteří hosté, hlavně alergici, vozí přikrývky svoje.

#5 Objednáte si na pokoj lahvinku sektu, ale pozor na to, až ji přinesou pěkně vychlazenou ve kbelíku plném ledu. Kbelík se bakteriemi jen hemží.

 

Zábava - další články

Doporučujeme