Další úspěšný český seriál? Diváci jsou nadšení z novinky z politického prostředí Sedm kroků k moci

30. ledna 2024·Zábava·Redakce

Sedm kroků k moci (Zdroj: Archiv TV Prima)

Seriál z takového prostředí tady v Česku možná ještě nebyl. Scénárista Josef Klíma zasadil seriál Sedm kroků k moci do Poslanecké sněmovny. Dívka z malého města Anička roznáší politikům obědy, ale později se dostane na hodně vysoká místa.

Každý rok v lednu přichází televize s novými seriály. Jedním z nich je i ten z politického prostředí Sedm kroků k moci, kde si hlavní roli mladé dívky Aničky Malé střihla Eva Podzimková. Ta ostatně diváky velmi zaujala a obdivují její herecký výkon. Z obyčejné dívky, která z vesnice přijde do Prahy a v Poslanecké sněmovně rozdává jídlo politikům se stane žena na vrcholu, která si jde tvrdě za svým.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televize Prima (@primaftv)

V roli ministra a následně i premiéra se objevuje Jiří Vyorálek, neoblíbenou postavou bude zřejmě ta, která hraje Veronika Žilková. Ta hraje přísnou manažerku ministerské jídelny, která se už v prvním díle zapsala do paměti diváků hláškou My je nevolíme, my je krmíme.” 

Seriál má scénáristicky pod taktovkou Josef Klíma. „Josef Klíma na základě své letité praxe a znalosti politického prostředí a politických kauz napsal zdánlivě šokující příběh, kterému nechcete ani věřit, že by se ve skutečnosti mohl stát. Bude na každém divákovi, jakou míru pravdivosti v něm bude ochoten hledat a najít,“ prozradila ředitelka skupiny Prima Lenka Hornová s tím, že tvůrci tvrdí, že se jedná o smyšlený příběh. I když mnozí by si jej mohli spojit s kauzou Petra Nečase a Jany Nagyové.

S tím ostatně souhlasí i diváci v komentářích. „Dokonale mi to připomnělo v některých místech Nečase s Nagyovou. Dost jsem se zasmál,“ svěřil se jeden z nich. Většina z nich novinku chválí. „Nedá se na to přestat dívat, je to závislost. Pouštím si to i dopředu a nemohu přestat. Něco neskutečného,“ napsala jedna divačka. Někteří doplňují, že podle ukázek je seriál nezaujal, ale nakonec mu dali šanci a moc se jim líbí.

Zábava - další články

Doporučujeme