Do kin míří nová komedie Věčně tvá nevěrná! Vlasáková a Rašilov budou nevšedně řešit manželskou krizi

15. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Youtube

Na konci února přijde na plátna kin film Milana Cieslara, který uvedl také nejúspěšnější komedii Život je život, pro rok 2015. Tento autor letos přichází s novou romantickou komedií Věčně tvá nevěrná, jejíž je Frekvence 1 mediálním partnerem.

V hlavních rolích filmových manželů se objevují Saša Rašilov (v roli Josefa) a Lenka Vlasáková (v roli Milušky). Spolu řeší manželskou krizi. Svého manžela a dospívající dceru (Sáru Sandevu) neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou manželku miluje, má však slabost pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství se pomalu řítí do záhuby, a proto přijíždí na záchranu Vilma Cibulková v roli tetičky Marty. Má šílený plán, jak krachující manželství zachránit.

Čeká nás kvalitní porce legrace zprostředkovaná nezastupitelnými hereckými osobnostmi jako je například Vilma Cibulková, Jiří Lábus, Lenka Vlasáková, a další. Ve filmu se objeví i méně okoukané tváře. Jmenovitě herečka Sára Sandeva a tajé slovenská Natalia Germani.

Film se kromě Prahy a okolí natáčel také i v exotických lokacích. Štáb vyjel například do Egypta, kde se natáčeli záběry nejen z pevniny. Úvodní píseň k filmu nazpívala kapela Xindl X společně se Sabinou Křovákovou, která nese stejný název jako film. Slavnostní premiéra filmu se uskuteční 21.2.2018 v kině Lucerna.

Zábava - další články

Doporučujeme