Dvojice obléká svou želvu do kostýmů. Na internetu čelí kritice za týrání zvířat

10. března 2020·Zábava·Karolína Stránská

Na internetu můžeme nalézt hned několik zvířecích celebrit, které mají často na Instagramu více sledujících než lidé. Ať už se jedná o kočičku s rozkošnýma očima, či pejska ve stylových oblečcích, páníčkové často staví své mazlíčky na odiv.

Nedávno se však médii prohnal jeden zástupce zvířecí říše, u kterého bychom možná internetovou slávu nečekali: suchozemská želva.

Kasey Kuchinski a Daniel Rodriguez z Kalifornie se totiž rozhodli, že budou své outfity koordinovat se svou želvou Ethel. Společné fotky pak dvojice (nebo trojice?) zveřejňuje na instagramovém profilu, který sledují desítky tisíc lidí. Ne všichni ale oceňují roztomilost a nápaditost fotek. Najdou se i tací, kteří pár obviňují z týrání a zneužívání zvířete.

“Není to nic jiného, než když lidé dávají obleček svému psovi, nebo navlékají boty miminku. Určitě to není potřeba, ale je to zábava a Ethel to vůbec nevadí. Outfity jí dáváme jen na fotky, takže je má na sobě tak 10 minut každé dva týdny. Když se podíváte na náš profil, uvidíte, že je “nahá” v 99% případech,” reagovala Kasey na obvinění.

Zábava - další články

Doporučujeme