FOTO: Dvouletý chlapec vykouří 40 cigaret denně. Rodiče mu v tom nebrání

24. srpna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

V Indonésii se šíří zpráva o dvouletém chlapci, který vykouří za den 40 cigaret. Jeho rodiče v tom však velký problém nevidí a rádi mu cigarety dopřávají.

Dvouletý chlapec Rapi Ananda Pamungkas zvaný Rap z indonéského města Sakabumi vstoupil mezi dospělé velmi rychle. Ne vlastní vinou se stal populárním, protože je ve svých letech vášnivým kuřákem.

Když si jeho rodiče všimli, že jako jim vzal nedopalek odhozený na zem a strčil jej do pusy, přišlo jim to vtipné, proto ho to nechali dokouřit. Bohužel jim to přerostlo přes hlavu, aniž by to chtěli. Chlapeček vyžadoval po rodičích další a další cigarety. V současné době vykouří denně 40 cigaret.

Mé dítě je zvyklé při kouření pít kávu a jíst dort. Každý den kouří zhruba už dva měsíce. Pokud mu nedám cigaretu, začne šílet,” přiznala se Rapova matka Maryati, podle které bylo takřka nemožné zabránit jejímu synovi v kouření, protože jinak by brečel celý den.

To otec na rozdíl od své ženy nechápe, proč se Rap tohoto zlozvyku drží. I on sice kouří, ale ne tolik jako jeho syn. “Když mě žádá o cigaretu, tak mu nemůžu říct ne. Já tak moc nekouřím, pouze v práci,” uvedl 40letý Misbahudin s tím, že Rap si během kouření rád dopřává moccacino.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme