FOTO: Kadeřník udělal hloupou chybu! Účes se však stal internetovou senzací

9. ledna 2019·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: weibo.com

Možná se vám někdy stalo, že se vaše a kadeřníkovy představy o vašem účesu značně rozcházely a že podle toho také vypadal výsledek. Mnozí lidé zase svému kadeřníkovi věří natolik, že se pouze posadí do křesla a vše ostatní nechají na něm.

Pokud měl Číňan, o němž je tento článek, nějakého stálého kadeřníka, pak jej možná po poslední zkušenosti nejspíš vymění. Proč? Jednoho dne totiž přišel do salónu s tím, že by chtěl ostříhat přesně jako jeden muž na videu. Kadeřníkovi proto video pustil a zastavil v momentě, kde byl účes vidět nejlépe.

Když však zákazník viděl, co mu kadeřník na hlavě vykouzlil, nestačil se divit. V momentu, kdy kadeřníkovi video zastavil, aby si účes mohl prohlédnout, se objevila uprostřed obrazovky klasická značka ve znaku trojúhelníku značící “play” (přehrát). Jenže ona značka se objevila přesně nad uchem a kadeřník si myslel, že ji chce muž zakomponovat do účesu. Proto mu trojúhelník nad uchem vyholil.

Jakmile se dostal příspěvek na čínskou sociální síť, okamžitě se stal hitem. O takovou pozornost však ale muž nejspíš nestál.

 

Zábava - další články

Doporučujeme