FOTO: Kudy se do pokoje vstupuje? Tento inzerát všechny dokonale zmátl

14. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twittter / Becky Brynolf

Situace s bydlením ve velkých městech není jednoduchá asi nikde na světě. Své by o tom mohli vyprávět lidé z Londýna, kteří hledají cenově dostupný domov. Na stránkách s nabídkou se nedávno dokonce objevil naprosto šílený inzerát, nad kterým vám zůstane rozum stát!

Tento inzerát zamotal hlavu pěkné řádce lidí. “Prosím, podívejte se na tyhle fotky a řekněte mi, že okno – NEBO SKŘÍŇ – nejsou jediným způsobem, jak se dostat dovnitř nebo ven z této místnosti,” poprosila Londýňanka jménem Becky Brynolf, která na nabídku narazila, když hledala vhodné bydlení.

Na internetu se okamžitě strhla vášnivá diskuze a spoustě lidí nad pokojem zůstával rozum stát. Nakonec se ukázalo, že řešení záhady vstupu skutečně existuje a že dovnitř není nutné šplhat oknem. Skříň je totiž na kolečkách a při každém vstupu nebo opuštění místnosti je nutné ji odsunout stranou.

Není asi žádný div, že podle řady diskutérů se nejedná o to nejlepší řešení. Člověk, který navrhoval tuto místnost, podle některých zjevně vůbec není dobrý v Tetrisu ani v dodržování požární bezpečnosti.

Zábava - další články

Doporučujeme