FOTO: Rodina si na štědrovečerní večeři připravila chutného krocana. Fenka ho celého snědla!

14. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Taky už vám váš čtyřnohý miláček spořádal nějakou tu svačinu nebo večeři? Tahle fenka ukradla celého krocana! Psí dáma snědla svému mazlíčkovi večeři pro celou rodinu a pak se nemohla ani hnout.

Tak jako v České republice k Vánocům patří kapr, patří k nim v jiných státech vypasený krocan. Ačkoli se prodávají různě velcí ptáci, průměrně váží několik kilogramů. Krocan zkrátka žádný drobek nebývá.

To je také jeho velkou výhodou hned vedle vynikající chuti. Často se počítá s tím, že se z jednoho krocana nají celá rodina. A nejinak tomu bylo i v případě twitterového uživatele Davida Baretta. Na svůj účet přidal příspěvek, který dokázal pobavit lidi z celého světa.

“Nevěřím, že můj pes právě zblajznul celého krocana na zítřek,” napsal 24. prosince 2016. Později přidal ještě fotografii a doplnil ji popiskem “Tady je vinice, nemůže se hnout.”

Pod příspěvky se okamžitě objevila řada komentářů. “Tohle mi zlepšilo Vánoce!” napsal například Brandon Salotti, zatímco žena používající pouze jméno Lauren se smála tomu, že má fenka tvar spořádaného opeřence.

Zábava - další články

Doporučujeme