FOTO: Tahle žena (44) tvrdí, že je příliš krásná na to, aby našla lásku! Co myslíte vy?

1. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Čtyřiačtyřicetiletá matka čtyř dětí věří, že je příliš krásná na to, aby našla lásku. Přitahuje prý totiž muže, které zajímá jen krásný vzhled, a je velmi těžké mezi nimi objevit někoho, s kým by mohla strávit druhou polovinu svého života.

Žena vystoupila v britském televizním pořadu This Morning. Svěřila se v něm všem divákům, že ve svém životě bojuje s nelehkým údělem. Navzdory tomu, že je jí 44 let a má doma 4 děti, vypadá prý na polovinu a přitahuje přátele svých dvacetiletých dcer.

“Jde o to, že vypadám tak na polovinu svého věku. Neustále se o mě zajímají muži od 18 let až po dědečky,” sdělila Angličanka Dawn Cousins divákům. “Někdy si přeji, abych nevypadala tak dobře, protože potom bych mohla přitáhnout muže toho správného typu, se kterým bych mohla strávit zbytek života,” řekla žena.

Cousins má 4 děti. Dvě starší dcery (24, 22) a dvojčata (18). Ty si podle jejích slov myslí, že by měla slevit ze svých nároků, najít si někoho svého věku a usadit se. Ona podobný scénář ale rezolutně odmítá. “Nechci se usadit s někým, kdo mne nepřitahuje, jen proto, že je mi 44 let a nejsem vdaná. Chci si užít druhou polovinu svého života,” vyjádřila se rezolutně.

“Většinou se o mě zajímají muži, kteří jdou pouze po vzhledu a ne po osobnosti; tihle muži nejsou ten druh člověka, se kterým chcete zestárnout. Muži po čtyřicítce přibírají a ženy mají spoustu vrásek. Já žádné nemám. Nespadám zkrátka do stejné kategorie,” vyprávěla žena, zatímco se moderátoři show snažili, aby nedali najevo svůj smích.

Dokonce se jí snažili naznačit, že vztah není jen o vzhledu, ale také o osobnosti – a žena, která o sobě hned na prvním rande tvrdí, jak je překrásná, může leckterého muže odradit. Dawn ale svůj názor nezměnila. Je nadále přesvědčená, že za její smůlou v lásce zkrátka vězí její přílišná krása.

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme