GALERIE: Dívka nahradila rodinné fotky snímky svého psa! Matka si toho nevšimla 2 týdny

1. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Máte doma rozvěšené fotografie svých dětí, přátel a příbuzných? A díváte se na ně pravidelně? Rodiče Hooperovi, jejichž děti už jsou velké a všechny se odstěhovaly, udělali přesně tohle s obrázky svých dětí. Jedna z dcer však přišla se zajímavým nápadem. Když nahradí rodinné fotky snímky svého psa, za jak dlouho si toho asi rodiče všimnou?

Když se dívka jménem Marissa jako nejmladší dítě z rodiny Hooperových odstěhovala na kolej, její rodiče již byli v důchodu. Po domě si proto rozmístili spoustu fotek, aby jim každý den připomínaly jejich dnes již dospělé děti.

“Jednoho dne jsem seděla na gauči se svou starší sestrou, která už se taky odstěhovala, a říkaly jsme si, jestli se naši rodiče vůbec dívají na všechny ty obrázky, které jim nás mají připomínat,” řekla Marissa americkému serveru The Dodo. “Napadlo mě – kdyby se ty obrázky změnily, všimli by si toho vůbec?” dodala dívka.

Postupně vzala svou maličkou fenku Dixie a nafotila s ní kopie rodinných snímků, které byly doma vystavené. Fenka je prý naprostá pohodářka a focení v kostýmech jí vůbec nevadilo. Naopak si užívala, že je středem společnosti, a bylo jí prý úplně jedno, co její lidé vyvádějí.

“Mamce zabralo asi dva týdny, než si všimla,” vzpomíná Marissa. “Přijde mi to hrozně legrační. Hodně si potrpí na pořádek, takže musela několikrát vzít ty fotky v rámečcích do ruky, když utírala prach a vůbec si toho nevšimla!” smála se dívka nad povedeným vtipem.

Matka si prý změny všimla až v okamžiku, kdy se jí návštěva na nezvyklé všudypřítomné fotky pejska zeptala přímo. V tu chvíli ji prý polilo trochu zahanbení, ale uvnitř ji vtípek dcery pobavil.

Zábava - další články

Doporučujeme