GALERIE: Muž našel těžce zraněné kotě. Vyléčil ho a chlupáče adoptoval

1. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Po světě chodí spousta zvířat v nouzi a leckterý příběh dobře nekončí. Tohle kotě však mezi ně naštěstí nepatří. Chlupáč se znovu narodil, když ho na ulici nalezl cizí muž. Kotě mělo jen jedno oko a bez pomoci by s jistotou zemřelo.

Všechno začalo 15. prosince, když muž turecké národnosti jménem Avahit Bey na ulici objevil uzlíček neštěstí. Maličká kočička byla v žalostném stavu. Obě její oči byly zraněné a ošklivě zanícené, jedno dokonce napůl vylézalo z důlku. Koťátko bylo na umření. Avahit Bey ale jen tak neodešel a nenechal zvíře napospas svému osudu. Okamžitě kotě zvedl a spěchal s ním k veterináři.

Léčba byla vleklá a složitá. Poškozené oko se začalo rozkládat a způsobilo by infekci, a tak musela veškerá tkáň z bulvy ven. Bey se o mládě trpělivě staral a snažil se udělat všechno pro to, aby byla náročná léčba pro zvíře co nejvíce snesitelná.

Malá kočička, která dostala jméno Godot, se projevila jako velký bojovník. Všechno přežila a její stav byl čím dál lepší. Není známo, co se maličké stalo, ale rozhodně to neovlivnilo její schopnost radovat se ze života. Dnes už je Godot téměř v pořádku. Je z ní silná kočička, která si ráda hraje a u svého zachránce nalezla milující domov.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme