GALERIE: Nejkrásnější McDonald’s? Fast food zřídili ve 150 let staré vile!

10. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Imgur

Když se řekne McDonald's, většina z nás si vybaví restauraci rychlého občerstvení s levným nábytkem a lacinou výzdobou. Existuje však jedna prodejna, která se této zažité představě zcela vymyká. Zřídili ji v okázalé vile v americkém státě Maine.

Známe je všichni. Nemusíme být jejich fanoušky, ale restaurace řetězce McDonald’s jsou všude kolem nás. A ačkoli je většina z nás nemá spojené zrovna s estetickým zážitkem, najdou se i výjimky. Tahle restaurace byla totiž zřízena ve 150 let starém panství ve městě Freeport v americkém státě Maine. Krásnou koloniální vilu si kdysi nechal postavit William Gore, prominentní obchodník z městečka.

The classiest McDonalds ever!??

A post shared by Christina Shengeliya (@shengeliya) on

Protože si Freeport potrpí na jednotný ráz budov ve městě a zachování historické hodnoty místa, musela se společnost McDonald’s přizpůsobit a vybudovat takovou prodejnu občerstvení, která by vzhled města nenarušila. Vznikl tak jeden z nejkrásnějších McDonaldů na světě.

Yes, that's a lobster roll from McDonald's.

A post shared by David Winkelman (@waylandyr) on

Restaurace je jinak stejná, jako všechny ostatní. Dostanete v ní svůj BigMac a vaše děti potěší stejnou hračkou v Happy Mealu. Dokonce je z boku budovy vybudované i drive through okénko pro řidiče, jaké známe z běžných prodejen. Jedna věc je zde však přeci jen speciální. Na jídelním lístku najdete jídlo, které si v žádném jiném “mekáči” nedáte. Jedná se o humří sendvič! K luxusní prodejně zkrátka patří  i luxusní sortiment…

Zábava - další články

Doporučujeme