GALERIE: Po kom je? Pes s lidskou tváří baví internet

5. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Už jste někdy viděli psa s tak lidskýma očima? Internet v posledních pár dnech žasne nad tímhle chlupáčem. Hnědý hafík má totiž tvář velmi podobnou lidskému muži ve středních letech.

Hnědý naducaný pejsek jménem Yogi plemene shi-tzu je až na svou tvář zcela obyčejný veselý chlupáč. Rád si hraje, miluje jídlo a nijak zvláštně se necítí. Když se na něj ale podíváte, něco vám zkrátka úplně nesedí. Yogi totiž vypadá poměrně hodně jako člověk. Rozhodně víc, než je u psa obvyklé.

Když jeho panička pověsila fotky na internet, vůbec nečekala, že se z nich stane virál. Podle sedmadvacetileté Američanky Chantal Desjardins, která kromě Yogiho chová ještě fenku Dariu, ve svém psovi podobnost s člověkem nikdy neviděla. Žena ostře popírá, že by měly být snímky jejího psa upravené.

“Skutečně to není nijak upravené, nejsem žádný fotograf. Myslím, že je to zkrátka jeho očima a způsobem, jakým se dívá do objektivu,” sdělila deníku The Mirror.

Yogi má světlé oči, narůžovělé rty a originální účes, který může připomínat lidské vlasy. Jeho zvláštní obličej ještě víc vynikne, když ho posadíte vedle jeho psí kamarádky, osmileté shi-tzu Darii. Lidé se brzy na sociálních sítích začali bavit porovnáváním fotografií hnědého psíka s fotkami různých celebrit. Podívejte se do galerie!

 

Zábava - další články

Doporučujeme