GALERIE: Tahle stařenka (83) se živí jako modelka spodního prádla! Co na ni říkáte?

22. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / seniorstylebible

Že je věk jen číslo? Podle modelky Dorrie Jacobson z Las Vegas to tak prý není. Věk je podle ní hlavně o přístupu. A když se v průběhu stárnutí začneme snažit chovat úměrně našemu věku, je to podle ní cesta do pekel. Ona sama se ještě v 83 letech živí modelingem a předvádí i spodní prádlo.

Američanka Dorrie Jacobson (83) je skutečně inspirativní. V mládí se stala jedním ze zajíčků časopisu Playboy a nastoupila na kariéru modelky. Pak se ale vdala, měla rodinu a postupně zestárla. Ani by ji nenapadlo, že se ke své vášni z mládí někdy vrátí.

Když její třetí manžel zemřel na Alzheimerovu chorobu, potřebovala Dorrie nějak změnit svůj život, dodat si do žil novou energii. Odmítala jen tak sedět a chátrat, protože tušila, že v sobě má ještě hodně sil. S pomocí své dcery tedy založila blog a profil na Instagramu, kterými se rozhodla bojovat proti ageismu ve společnosti.

Shooting lingerie is confronting for any model. For a woman in her 80s, stripping down to her knickers in public is the ultimate lesson in body positivity and self acceptance. As strangers lined up to watch us shoot this “lingerie series” in the streets of Las Vegas, I encountered a lot of attention and words of encouragement. To my surprise, people weren’t judging my imperfect 80- something body, or looking at the extra layer of cushion around my middle, they were admiring my self-confidence and the outfits I had on. I want to encourage women of all ages to be kinder to themselves….to celebrate their bodies and imperfections, because so much time is wasted beating ourselves up, trying to attain an impossible standard of beauty we will never achieve. So let’s create a new definition of beauty that allows us to be who we are, not who the media tells us we should be. #over50 #lingeriemodel #ageless #bodypositivity #oldlady #lingerie #style #agelessstyle #over50style #advancedstyle #seniorstylebible #83andglam

A post shared by Senior Style Bible (@seniorstylebible) on

Dorrie připadalo, že staré ženy nejsou nikde reprezentovány a v médiích jako by ani neexistovaly, přes to, že jich mezi námi žije velké množství. Babička cítila, že tyto ženy potřebují nějaký mediální vzor. Vzala tedy svou vášeň pro módu a vrhla se do díla.

Její snažení mělo velmi rychle obrovský úspěch a okamžitě si získala tisíce fanoušků. Podle Dorrie nemá člověk žádné datum spotřeby a všichni by si měli užívat života, dokud mohou. Ona sama má v současnosti nového partnera, se kterým se seznámila na online seznamce a snaží se žít podle své filosofie.

Zábava - další články

Doporučujeme