V bohatství i chudobě…a roztomilosti. Maminky vystrojily dětem minisvatbu

30. dubna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Mnoho budoucích nevěst čeká na svůj speciální den více než dvě dekády. Tahle malá slečna se ho dočkala, ač symbolicky, již ve svých 3 letech.

Tito novomanželé si řekli své malé “ano” ve Flintu v americkém Texasu. Jejich maminky se obě živí jako svatební fotografky a rozhodly se uspořádat foto odpoledne pro své děti, které si spolu ve volném čase rády hrají.

Sullivana (5) a Ellu (3) převlékání a hraní si na dospěláky bavilo možná ještě více než jejich maminky.

“Řekly jsme jim, že se budou brát a našly jsme malou krabičku na prstýnek. Elle jsem řekla, že se může na svatbu obléci jako princezna,” uvedla maminka Elly pro server ABC News. “Zapletla jsem jí vlasy a jakmile se viděli, vykřikli, že se budou brát. Zvládli to na jedničku, jen se na sebe vždycky podívali a začali se hihňat.”

V jednu chvíli údajně pětiletý Sullivan spontánně poklekl a zeptal se maminek, zda může předstírat, že Ellu žádá o ruku.

Fotky byly zveřejněny na facebookovém profilu jedné z fotografek a v komentářích se dle očekávání strhla diskuze nadšených maminek, které se shodly na tom, že by bylo neuvěřitelně roztomilé, kdyby se, až vyrostou, doopravdy vzali a mohli na tento den vzpomínat. “Umřela bych štěstím, kdyby se v budoucnu vzali,” přiznala maminka s úsměvem.

Zábava - další články

Doporučujeme