Jennifer Aniston nafotila sexy snímky. Ve svých 51 letech se chlubí tělem modelky

13. února 2020·Zábava·Karolína Stránská

Nezáleží na tom, kolikrát si budeme opakovat, že věk je jen číslo. Dříve, či později se podíváme do zrcadla a najdeme na sobě známky stárnutí. Tmavší kruhy pod očima, nové vrásky okolo rtů a očí, čas prostě nezastavíme. Jsou ale celebrity, které s ním poměrně úspěšně bojují.

Jennifer Aniston nedávno oslavila 51. narozeniny. Dokud nám však neukáže rodný list, odmítáme tomu věřit. U příležitosti narozenin nafotila pro časopis Interview Magazine sexy snímky a jen těžko se jí věří její skutečný věk. Stále totiž vypadá jako v dobách, kdy hrála Rachel Green v Přátelích.

Herečka se v rozhovoru svěřila, že je vděčná, že může oslavovat ženství v každém věku, a dodává, že 51 je zatím docela pohoda. Nic ale není zadarmo a dobré geny jsou jen jedním z faktorů, které mohou jednomu dopomoci ke skvělé fyzičce. Leyon Azubuike, hereččin osobní trenér, prozradil, že Jenniferin režim je pěkně tvrdý a leckdy nacpe do týdne i sedm návštěv posilovny. Navíc nedávno objevila boxování a líbí se jí, že u něj může zapojit nejen tělo, ale i mozek. Přidejte k tomu zdravou stravu a odpočinek a máte recept na tohle tělo.

Zábava - další články

Doporučujeme