Kadeřnice si ochrannou pomůcku vyrobila z deštníku. Video z Nizozemska obletělo svět

27. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook/Bella Rosa

V České republice je dnes většina podniků zavřená, všude ve světě tomu tak ale není. Aby se kadeřnice z Nizozemí při své práci trochu ochránila před novým virem, vytvořila si skutečně originální pomůcku. Video z jejího salónu obletělo svět.

Po celém světě se rychle šíří pandemie nové nemoci, mnozí z nás ale stále musí chodit do práce a vydělávat peníze. V právě takové situaci se ocitla i nizozemská kadeřnice.

Žena pracující v salonu Bella Rosa ve městě Oss v Severním Brabantsku si pro práci vytvořila skutečně originální ochranný prostředek. Vzala si totiž starý deštník, do kterého vystřihla otvory pro oči i pro ruce a své klienty obsatává přes něj.

18. března se pak na oficiálních facebookových stránkách salonu objevila hned dvě videa, která zachycují ženu s deštníkem při práci. Na pozadí jsou zřetelně slyšet zvuky smíchu, kadeřnici to ale nijak nevadí.

Obě videa se od té doby stala hitem internetu, dočkala se desítek tisíc sdílení, tisíců lajků i komentářů. V dnešní nelehké době si zkrátka člověk musí umět poradit a uchovat si smysl pro humor.

Zábava - další články

Doporučujeme