Kočička nosí svému páníčkovi dárek každý den. Čím mu dělá radost?

22. ledna 2018·Zábava·Redakce

O kočičkách se říká ledasco. Nejčastěji však slyšíme, že jsou sobecké a člověka potřebují jen k tomu, aby je nakrmil. To však není tak docela pravda a kočička Ballo je jasným důkazem. Každý den nosí páníčkovi dáreček.

Ballo je první zvířátko, které si pořídil Ben společně se svou přítelkyní. Když se rozešli, Ballo nakonec zůstal s Benem a jeho kamarády. Není to žádná obyčejná kočička. Má dobré srdce a lásku dokazuje svému páníčkovi každý den. Nosí mu dáreček – list ze stromu.

A jak nošení dárků začalo? Stejně jako ostatní kočičky, nosila Ballo nejdříve myši. Když se zadařilo, donesla Benovi do postele i malého ptáčka. To však Ben moc neocenil.  Většinou byly úlovky ještě živé, takže o ranní zábavu měl Ben postaráno. Otřesená zvířátka však žádnou větší újmu neutrpěla a kočičí útok přežila. Kočičku však mrzelo, že její dárečky nejsou náležitě oceněny.

Po pravidelném odmítání dárků došlo po několika měsících ke změně. Kočička překvapila a začala nosit listí. Za to ji Ben vždy pochválil. Po živých dárcích to byla opravdu úleva.

Zábava - další články

Doporučujeme