Kočka 1, pes 0: Dokonalý pád pejska ze židle baví internet. Hraní s kočkou se mu nevyplatilo

11. srpna 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto. (Zdroj Shutterstock)

Pád Shiba Inu ze židle, který shledáváme je opravdu k popukání, má 460 000 zhlédnutí. Stalo se tak po tom, co se snažil přimět kočku ke hře. Ta ho však packou strčila a on se i s židlí převrátil dozadu. Celá situace je opravdu komická.

Všichni milují videa se zvířátky. No a nad vtipnými videi se zvířátky není problém prokrastinovat polovinu své pracovní doby. Proto není divu, že vtipné video padajícího pejska ze židle po „útoku“ kočky, baví celý svět a má už 460 000 zhlédnutí.

Video, které jeho autor nazval „Not my dog´s best moment“ v překladu tedy „Ne nejlepší moment mého psa“, ukazuje, jak pes Aiko, Shiba Inu, skočí na židli, aby pozdravil mourovatou kočku sedící na stole. Po tom, co se ji pokusí vyprovokovat ke hře tím, že se ji snaží ňafnout do nohy, ožene se po něm kočičí tlapkou.

Jako bychom sledovali video ve zpomaleném záběru. Židle se převrátí a spadne i s překvapeným Aiko dozadu na skleněné dveře. Pejsek si nijak neublížil. To však neplatí pro jeho hrdost, která zřejmě dost utrpěla. Už jen kvůli tomu, že kočka zůstala vítězoslavně sedět na stole. Kdyby toho byla schopná, určitě by se válela smíchy.

Zábava - další články

Doporučujeme