Koťátko zůstalo zazděné během opravy obložení! Místní muž ho zachránil a adoptoval

15. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Při tomhle malém kocourkovi stáli všichni svatí. Během renovace fasády jednoho obchodu zůstalo z neznámého důvodu uvězněno pod obložením. Jeho zoufalý pláč ale uslyšel místní muž, koťátko zachránil a adoptoval!

Ricardo Sardinha pracuje v samoobsluze ve městečku Guarulhos v Brazílii, poblíž São Paula. Když jednoho lednového dne uslyšel v obchodě podivný, usedavý pláč, nejprve si myslel, že jde o lidské dítě. Později rozpoznal, že zvuk nejspíš vydává mládě kočky.

Nejdřív hledal zvíře v nouzi v obchodě, kde pracuje. Brzy ale přišel na to, že pláč se ozývá ze sousední budovy. Ani tam ale nemohl na zdroj naříkání přijít. Po nějakém čase došel ke znepokojivému zjištění. Fasáda sousední budovy se totiž rekonstruovala a koťátko zůstalo z neznámého důvodu zazděné pod novým obložením.

Ricardo měl u sebe žebřík i kladivo, a tak okamžitě přispěchal zvířátko vysvobodit. To bylo velmi přátelské a hned se ke svému zachránci důvěřivě tulilo. Ricardo vzal malého kocourka dovnitř, aby mu dal něco k jídlu a čistou vodu na pití. Mužova rodina už sice chovala tři kočky, ale po záchraně malého mourka se všichni shodli, že se postarají ještě o jednu. Kocourek dostal jméno Angelino a má se čile k světu.

Parabéns meu irmão Ricardo Sardinha pela ação pelo Amor aos nosso animaizinhos

Zveřejnil(a) Elvis Sardinha dne 26. leden 2018

Zábava - další články

Doporučujeme