Milovníci krimi seriálu zbystřete! Na obrazovky míří nové díly Kriminálky Anděl

13. července 2023·Koktejl·Redakce

Kriminálka Anděl. (Foto: TV Nova)

Po devítileté pauze se vrátí na obrazovky oblíbený seriál televize Nova Kriminálka Anděl. Diváci se podle všeho budou moci těšit na starou vyšetřovatelskou partu, nouze nebude ani o nové tváře. Kdo se v pokračovaní objeví? To prozradil web Nova.cz.

Režie oblíbeného kriminálního seriálu se opět ujal Petr Bebjak a Michal Blaško. Smíchovská parta kriminalistů se vrátí na obrazovky v nových šestnácti dílech, které budou opět inspirovány skutečnými případy nebo reálnými policejními spisy.

Ta chemie byla tak kvalitní, to je trvanlivější než plast, uvedl pro server Nova Marek Taclík alias major Oliver Hajn. Dojde i k většímu prostoru u osobní linky kapitána Tomáše Benkovského, kterého hraje David Švehlík. Nebude ani chybět Helena Dvořáková, která hraje Janu Chládkovou. Je to jako vrátit se někam, kde to znám, a o to milejší potkat lidi, kteří tam byli, dodala.

View this post on Instagram

A post shared by David Švehlík (@davidsvehlik_of)

Kromě starých tváří se mohou diváci těšit i na nové. V seriálu se objeví například herci Jiří Langmajer, Oskar Hes nebo herečky Pavla Gajdošíková a Ema Brusinská. Nechme se teda překvapit, jakými případy se budou kriminalisté v nových epizodách zabývat. Kdy se seriál objeví na obrazovkách, zatím není známo.

Koktejl - další články

Doporučujeme