Lidská kreativita nezná mezí. Žena si místo roušky nasadila krabici z rychlého občerstvení

4. srpna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Scott McInerney/Instagram

Zdálo se, že z nejhoršího jsme už venku. Koronavirová krize však ještě rozhodně není za námi. Na některých místech dokonce opět začíná povinnost nosit roušku. Někteří lidé si ale o nařízení myslí své a příliš si z něj hlavu nedělají. Například tato žena, která nyní baví internet. Namísto ústenky si na hlavu připevnila krabici z rychlého občerstvení. 

Světová pandemie trvá už mnoho měsíců a pro řadu z nás je už pěkně únavná. Pravidla se postupně uvolňují, jen aby se na některých místech opět zpřísnila.

Od 24. července platí povinnost nosit roušku v obchodech také ve Velké Británii. Někteří nakupující si o tom však zjevně myslí své.

Hitem internetu se stala momentka z jednoho obchodu, která zachycuje ženu se skutečným smyslem pro kreativitu. S účinností ochranných opatření si ale zřejmě hlavu neláme. Dívka si místo roušky či ústenky na hlavu nasadila krabici z fastfoodového řetězce KFC.

Foto: Scott McInerney/Instagram

Většina uživatelů nemohla mladé ženě přijít na jméno, našli se ale i tací, kteří její nápad ocenili. Roušek totiž stále není všude dostatek a pro některé lidi tak může být těžké povinnost dodržet.

Zábava - další články

Doporučujeme