Maminka chtěla natočit dceřinu žádost o ruku. Místo toho si pořídila selfie

2. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Žádost o ruku jistě patří mezi nejdůležitější okamžiky života. Když se proto  Benjamin Steele Bacon rozhodl pokleknout před svou přítelkyní Amber Griego, rozhodl se nic nepodcenit a všechno důkladně naplánoval. Do překvapení byla zasvěcena i ženina matka, která měla dojemný okamžik zvěčnit na video. Úplně jí to ale nevyšlo.

Moderní technika dokáže být občas pěkně matoucí, a to obzvlášť pro starší ročníky. Žena jménem Susan Griego by o tom mohla vyprávět. Když se pokoušela nahrát důležitý moment v rodinné historii, pořídila si omylem jen video vlastního obličeje.

“Věděl jsem, že chci, aby byla Susan součástí žádosti o ruku,” svěřil se Benjamin Steele Bacon televizi CNN poté, co historka o jeho zásnubách obletěla svět. Mladík se rozhodl vytáhnout svou milou k pavilonu tučňáků v zooparku Albuquerque Biological Park, který má pro oba zvláštní význam. Na místo přizval i ženinu matku Susan, se kterou má i on dobré vztahy a která je pro nevěstu velmi důležitá.

Susan dostala speciální úkol: se vším byla dopředu seznámena a jakmile Benjamin poklekne, měla začít natáčet na mobilní telefon. Ten ji ale tak trochu zradil.

“Můj foťák na mobilu nefungoval dobře, tak jsem si na chvíli půjčila telefon Amber. Nemohla jsem přijít na to, jak s tím pracovat a nakonec mi došlo, že si dělám selfie, místo toho, abych natáčela je. Musela jsem se smát. Hádám, že asi nejsem nejlepší fotograf,” svěřila se budoucí tchyně televiznímu kanálu KOB4.

Zábava - další články

Doporučujeme