Maminka ukázala šokující FOTKY svého těhotenského břicha. Čeká trojčata!

12. září 2018·Zábava·Karolína Stránská

Šance, že otěhotníte s trojčaty nejsou zrovna vysoké. I proto by se dala Maria (36) z dánského Copenhagenu označit za klikařku. Se svým manželem Andersem má už chlapečka, ale brzy přivítají na svět dalšího syna a k němu ještě dvě dcery. Své těhotenství se rozhodla dokumentovat na svém Instagramu, kde získala 62 tisíc sledujících. Většinu lidí, kteří na její stránku zavítají, fascinuje především obrovské břicho, v němž se trojčata ukrývají.

View this post on Instagram

33 + 4 weeks with the triplets. ?????? A little video to show how big my belly is now. ?? ⠀ #expectingtriplets #33weekspregnant #triplets ⠀ ⠀ ⠀ ?? This video is managed by UNILAD, for any requests, please contact licensing@unilad.co.uk ⠀ ⠀

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

“To byla tedy cesta! Od obrovského šoku, že čekáme trojčata, po reakce lidí, ultrazvuky a plánování. Rozhodně se jedná o zcela výjimečnou zkušenost. Jsem ráda, že jsem tyto fotky pořídila. Ukazuje to, jak šíleně mi břicho narostlo. Docela se divím, že s takovým pupkem nepřepadávám dopředu,” vtipkuje maminka na Instagramu.

 

Zábava - další články

Doporučujeme