Marks & Spencer slaví nečekaný úspěch: Nový svetr nadchl fanoušky Hry o trůny

17. března 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: HBO / Helen Sloan

Zdánlivě obyčejný svetr se stal hitem sociálních sítí poté, co si fanoušci knižní série Hra o trůny všimli nenápadného detailu. Jeho barvy totiž naprosto přesně ladí s obaly světoznámých knih, řetězec však žádnou úmyslnou souvislost nepotvrdil.

Jednoduchý svetr do podzimního či jarního počasí naprosto uchvátil fanoušky fantasy série Hra o trůny z pera spisovatele George R. R. Martina. “Můj M&S svetr ladí s barvami mých knih Hry o trůny,” napsal na Reddit muž, který si vtipného detailu všiml, a okamžitě strhl lavinu. Náhoda pobavila řadu lidí a mnozí se rozhodli svetr zakoupit.

Foto: Marks & Spencer

Kdo by si ale myslel, že za vším stojí pečlivý marketingový trik nebo obchodní spolupráce, ten by se pletl. Zdá se totiž, že oděvní značka žádný odkaz na fantasy příběh původně nezamýšlela.

“Tento pruhovaný svetr je ideální součást podzimního šatníku. Žebrovaný úplet nabízí neformální, každodenní look. Materiál jemný na dotek poskytuje pohodlí po celý den,” stojí v popisku na e-shopu.

Foto: Reddit

V českém e-shopu pruhovaný svetr zatím k dostání není, v tom britském ale kousek vyjde na 29,50 liber, tedy bezmála 900 českých korun.

Zábava - další články

Doporučujeme