Mazaný kůň dělá mrtvého pokaždé, když na něm chce někdo jezdit

24. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Kritter Klub

Hvězdou internetu se stal korejský kůň Jingang, který hraje mrtvého, kdykoli na něj chce někdo nasednout. Koník se do role vkládá tak perfektně, že dokonce vyplazuje jazyk a své nohy aranžuje do bizarních póz, aby skutečně nemohlo být pochyb o tom, že běhat nemůže.

Asi každý z nás někdy zažívá dny, kdy se mu vůbec nic nechce. Nejraději bychom jenom leželi, dali si kafíčko nebo čaj a nic nemuseli. Koník jménem Jingang zažívá takové chvíle poměrně často. Lépe řečeno pokaždé, když na něj chce někdo nasednout.

Jeho majitelé tvrdí, že kdykoli se někdo chce usadit do sedla, kůň se elegantně zřítí k zemi. Tam zůstane jen několik vteřin, ale jakmile se někdo opět pokusí usednout mu na hřbet, kůň opět padne jako podťatý.

Jingang žije se svými majiteli na farmě s dalšími koňmi, kteří vozí turisty na vyhlídky po okolní přírodě. Na rozdíl od svých chlupatých kolegů se však rozhodl, že tahle práce pro něj není. “On není líný, je chytrý! Proč na zádech nosit takovou zátěž, když se tomu můžete vyhnout,” má pro něj pochopení autorka jednoho z komentářů pod vtipným videem.

Zábava - další články

Doporučujeme