Nevšední přátelství dojímá internet: Kůň a kocour to spolu táhnou už 6 let

29. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / champy_and_morris

Přátelství má mnoho podob a pokud si s někým rozumíme, je úplně jedno, jaké je barvy pleti, orientace, náboženského vyznání nebo živočišného druhu. Kocour Morris a kůň Champy by o tom mohli vyprávět. Nesourodá dvojka se totiž navzdory všem rozdílům stala nerozlučnými parťáky.

“Jednoho dne jsem přišla do zvířecího útulku a v jedné z klecí seděl Morris, který na mě upřeně zíral. Nemohl ze mě spustit oči, vybral si mě za svého člověka,” popisuje chovatelka koní a dvou koček Jennifer Boyle na serveru Bored Panda.

 

View this post on Instagram

A sweet friendship refreshes the soul . . . . . . #catfeatures #thedodo #WeeklyFluff #famouscat #famouspets #famouspetsofinstagram #famoushorse #fashionguru #unlikelyanimalfriends #friendship #friendshipgoals #soulmates #styleicon #blackcats #influencer #petinfluencers #animals #animalsinfluence #funnycat #funnyanimals #cutecat #cutenessoverload #cutecouples #instalove #instagood #instahappy #theoddcouple #interspeciesfriendship #ellenratemycat #instacat

A post shared by Champy and Morris (@champy_and_morris) on

“Narodil se v útulku a když jsem si ho přinesla domů, bylo mu asi 9 měsíců,” pokračuje žena, která nemohla černého kocourka v útulku nechat. “Pořád nemůžu uvěřit, že ho nikdo nechtěl. Je to ta nejpřátelštější kočka, jakou jsem kdy poznala,” svěřila se.

“Champyho už jsem měla, bylo mu asi 12 měsíců. Seznámila jsem je a Champy se do Morrise okamžitě zamiloval. Hned věděl, že z nich budou nejlepší přátelé,” zavzpomínala farmářka, která má ještě několik dalších koní i další kočky. “Morrisovi to ale trvalo pár dní, možná kvůli Champyho velikosti. Champy ale nebral ne jako odpověď. Morris skočil na jeho záda a od té doby jsou nerozluční,” popsala žena.

View this post on Instagram

Champy can get a bit impatient & nudge Morris to hurry up & get on … this was a gentle nudge, I’ve seen him put his nose behind Morris & really push him onto his back ? . . . . . . . . #catfeatures #thedodo #unlikelyanimalfriends #theoddcouple #animalbffs #funnycat #horseriding #cutecat #cutenessoverload #funnyanimals #animalsinfluence #famouscat #influencer #friendship #kindness #blackcatsrule #blackcats #instafunny #instaanimals #softkittywarmkitty #catlove #catsarecrazy #catsarecool #leapoffaith #jumping #kittycat #interspeciesfriendship #childrensbookstagram #magic #inspiration

A post shared by Champy and Morris (@champy_and_morris) on

Champy a Morris se díky svému neobvyklému přátelství stali hvězdami sociálních sítí. Více než 35 tisíc lidí sleduje jejich každodenní dobrodružství na Instagramu a přes 11 tisíc na Facebooku. Dvojka má i společný účet na YouTube, kam jejich panička pravidelně vkládá veselá videa.

Zábava - další články

Doporučujeme