Medvěd se projel na korbě popelářského auta

6. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Foto: Facebook Kidder Township Police

Nečekaného spolujezdce se dočkali američtí popeláři, kteří měli minulou středu směnu v pensylvánském okrese Carbon County. Během jízdy se jim na kapotě vozu uhnízdil zvídavý medvěd. Pro pomoc i s medvědem museli jet na policejní parkoviště.

“Předpokládáme, že zvíře už nebavilo hrabat v malém množství odpadků, a tak zamířilo přímo za hlavní cenou,” uvedl podle serveru Novinky.cz policista Vincent Murrow pro televizi WNEP-TV. Medvědovi se jízda nespíš vůbec nelíbila a tak ho šlo snáze z kapoty popelářského auta dostat dolů.

Řidič nacouval pod nejbližší strom na parkovišti a medvěd následně dobrovolně sešplhal po kmeni a utekl do bezpečí. Bohužel tento případ není v tomto okrese první. “Pravidelně, téměř denně, dostáváme stížnosti na výskyt nových zvířat v oblasti,” uvedl policista. Historka je tak sice velmi úsměvná, ale byla nebezpečná.

Není to první případ, co se za poslední měsíc ve Spojených státech udál. Na začátku září se medvěd v Severní Karolíně rozhodl podívat do supermarketu a to hned dvakrát. Chvíli se prohrabával mezi ovocem a zeleninou. Nakonec ho to ale přestalo bavit a sám z prodejny odešel.

Zábava - další články

Doporučujeme